Dag 84: Duitsland wil betaal, maar Namibiërs stry…

In “Die Keiservoël Oor Namaland” vertel ek van die wreedhede wat in Lüderitzbucht se  konsentrasiekamp gebeur het. Na meer as honderd jaar het Duitsland besluit om amptelik verskoning aan te teken, maar soos altyd sukkel mense om saam te werk. Dit is ironies dat dit juis een van die dieper temas in die boek is. Die verskillende bevolkingsgroepe in Namibië baklei nou om die geld in die hande te kry. Solank hulle baklei wil Duitsland nie betaal nie. Ai tog…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s